Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Dave Dekker boeken?

Wilt u Dave Dekker boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Dave Dekker vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Dave Dekker direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Dave Dekker

Dave Dekker boeken is nu mogelijk! Hij was de fanatieke jonge zanger bij The Voice Kids 2012 en werd daarbij 2e! Dave Dekker bracht onder andere de nummers `Geef Me Je Angst’, ‘Laat me’ en `Toen Ik Je Zag’. Met deze nummers wist Dave Dekker het publiek aan zich te binden en telkens weer te verrassen tijdens de razend populaire talentenjacht The Voice Kids.

Inmiddels heeft Dave Dekker een platencontract en gaat aan de slag met zijn opnames.  Van 2007 tot 2009 speelde Dave Dekker 42 keer de rol van Ciske de Rat in de gelijknamige musical. Het bracht hem op het podium in de HMH met Danny de Munk, in programma's als De Wereld Draait Door en Mooi! Weer De Leeuw én op het grote Idols-podium in 2008 tijdens de backstage show.

 

Dave Dekker boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: inclusief tot 400 personen
Bezetting1 persoon
GenreNederlandstalig
Prijs€1.175,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dave Dekker is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dave DekkerITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dave Dekker ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dave Dekker zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.