Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

De kindershow van Michel boeken?

Wilt u De kindershow van Michel boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De kindershow van Michel vindt u hier op deze pagina.

Wilt u De kindershow van Michel direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

De kindershow van Michel

Een veelzijdig en verrassende kindershow gepresenteerd door Michel.

Zijn show is absoluut afwisselend te noemen door zijn snelle wissels in het programma. Zijn programma bestaat onder andere uit goochelen, liedjes en een heuze buikspreekact.

Tijdens de goocheltrucs worden de kinderen constant betrokken bij het geheel. Verbazingwekkende en humoristische trucjes staan garant voor veel magische pret.

De vrolijke liedjes in het gevarieerde programma zetten de kinderen aan tot bewegingen en meedoen. De liedjes zijn telkens bedoeld om sfeer te creëren en de kinderen aan te zetten tot actief reageren.

Tijdens de buikspreekact weet Jeroentje de eigenwijze papegaai de harten van de kinderen te veroveren. Wie is de slimste? Michel of Jeroentje? Met behulp van de aanwezige kinderen wordt het weer een vrolijke boel!

De kinderen worden direct bij het optreden betrokken en er is veel interactie.

 

De kindershow van Michel boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduurdiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
BezettingDiverse mogelijkheden
GenreKindershow
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De kindershow van Michel is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De kindershow van MichelITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De kindershow van Michel ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De kindershow van Michel zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.