Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Darryl boeken?

Wilt u Darryl boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Darryl vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Darryl direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Darryl

Darryl van Gonter (1988) is een rapper uit Amsterdam-Noord. Samen met zijn neef Reverse (bekend van de hits: 'wat wil je doen', 'non stop', 'geen klasse, geen stijl') maakte hij op jonge leeftijd al eigen hiphop muziek. Reverse op de beat en Darryl achter de mic. Hij kwam op zestienjarige leeftijd in contact met Lange Frans en leverde een aantal bijdragen op de underground cd 'Straatremixes'.Samen met leeftijdsgenoot Dio vormde hij de formatie 'Dubbel D'. Het nummer 'Minderjarig' werd een echte straathit.

Op zeventienjarige leeftijd werd Darryl benaderd door The Partysquad om deel te nemen aan de soundtrack 'Wat wil je doen' van de Nederlandse filmkaskraker 'Het Schnitzelparadijs'. Met deze line-up stond hij in oktober 2005 in het voorprogramma van de Amerikaanse superster 50 Cent. Na het megasucces van deze monsterhit tekende Darryl een deal bij het label van The Partysquad genaamd Goodlife. Onder dit label kwam het nummer 'Rellen en Rennen' uit, een project van TMF Kweekvijver.

Darryl boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 20 minuten
TechniekGeluid: B-set tot 800 personen
Bezetting1 persoon
GenreUrban
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Darryl is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van DarrylITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Darryl ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Darryl zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.