Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Dario boeken?

Wilt u Dario boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Dario vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Dario direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Dario

Dario Kreuger werd geboren op 30 december 1963 te Amsterdam en startte zijn zangcarrière reeds op 21 jarige leeftijd. Het grote succes kwam in 1995 toen hij met het liedje “Zij gelooft in mij ” een dikke Dario hit scoorde. Dit was voor de Nederlandse muziekindustrie een nieuw tijdperk (de après-ski). In 1996 kwam hij met het succesvolle liedje “De Clown”.

Hierna volgende een reeks van leuke hits, albums en uiteraard mocht ook de dvd niet ontbreken. In 2005 kwam Dario met zijn gehele gezin in beeld door de real life soap op SBS 6, vanaf dat moment wist iedereen wie hij was. Zanger Dario vervolgde zijn carrière met een paar duetten, met o.a. George Baker, Jan Vayne, en natuurlijk tijdens zijn concert in 2007 met Sugar Lee Hooper en Benny Nijman.

Dit concert was voor hem een top moment in zijn bescheiden loopbaan als zanger. Eigen repertoire In het jaar 2008 besloot hij, van bekende liedjes om te toveren in après-ski liedjes, over te stappen naar eigen repertoire met een hoog meezinggehalte. Dat resulteerde in 2009 in twee hits, “Vandaag is zo’n dag” en “Laat me leven zoals ik ben”.

De nieuwe weg bleek een succesvolle beslissing, heel Nederland sloot Dario in zijn armen met deze nieuwe stijl. Met zijn nieuwe single “Je hoeft me niet te zeggen….” gaat hij wederom hoge ogen proberen te gooien en zal de komende periode in het teken staan van veel promotie en optredens. Dario’s motto is; Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

 

Dario boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekMonitor / a-set
Bezetting1 persoon
GenreNederlandstalig
Prijs€ 1.295,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dario is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van DarioITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dario ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dario zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.