Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Danny de Munk boeken?

Wilt u Danny de Munk boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Danny de Munk vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Danny de Munk direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Danny de Munk

Danny de Munk werd op twaalfjarige leeftijd uitgekozen om de hoofdrol te gaan spelen in de speelfilm Ciske de Rat. De film draaide vanaf maart 1984 in de bioscopen en werd een van de grootste successen uit de Nederlandse film geschiedenis. De door Danny gezongen titelsong Ik voel me zo verdomd alleen (geschreven door Karin Loomans en Herman van Veen) werd een nummer 1-hit in Nederland en was de bestverkochte single van 1984. Hij nam een aantal lp’s op, waarvan nummers zoals onder andere Mijn stad eveneens in de hitparades belandde.

Een grote omslag in de carrière van Danny de Munk kwam met zijn rol in de musical Les Misérables in 1991. Danny de Munk speelde Marius dermate overtuigend, dat die rol het begin was van een nieuwe carrière als musicalacteur. Hij schitterde inmiddels een groot aantal rollen in Nederlandse producties. In 2007 keert hij in de musicalversie van Ciske de Rat terug naar zijn eerste rol. Deze musical heeft sinds de première alle bezoekers aantallen gebroken. De musical is nog te zien in een aantal grote theaters in Nederland en in de Stadsschouwburg Antwerpen.

In het seizoen 2004/2005 stond Danny in de Nederlandse theaters met zijn eigen muziekshow Danny de Munk live!. Op het podium werd hij bijgestaan door Nurlaila Karim, Caselyn Francisco en Sandy Kandau. Om zijn 25-jarig jubileum als artiest luister bij te zetten, trad hij 25 juni 2007 op in uitverkocht Ahoy!

Zingen zat bij Danny de Munk in de familie. Zijn grootouders werden als Duo de Munk in 1955 namelijk derde in de door platenmaatschappij Bovema georganiseerde zangwedstrijd om de "beste stem van de Jordaan" te vinden. In 2007 had De Munk een real-life soap onder de naam Danny & Jenny de Munk. Ook dit was een doorslaand succes. Wekelijks keken er meer dan 1 miljoen mensen naar de Real life soap.

Hij maakte de solo platen/cd's Danny de Munk, ’N Jaar Later, Geen Wereld Zonder Jou, Vrienden Voor Het Leven en de Engelstalige cd Danny. En nu dus voor het eerst in meer dan 10 jaar komt er weer een nieuw Nederlandstalig album met de titel ‘Hart en Ziel’. De eerste single van dit nieuwe album heet ‘Het levende bewijs’. Een echt levenslied album is het geworden met onder andere het vrolijke liedje ‘Bloemetje’ en het hartverscheurende duet met Dave (Ciske de Rat) ‘Laat ons niet alleen’.

 

 

Danny de Munk boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekIncl. A-set/Monitor-set
Bezetting1 persoon
GenreNederlandstalig
PrijsVanaf € 4.950

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Danny de Munk is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Danny de MunkITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Danny de Munk ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Danny de Munk zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.