Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Dana Winner boeken?

Wilt u Dana Winner boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Dana Winner vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Dana Winner direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Dana Winner

In 1989 schuimt Dana Winner de radiozenders af met haar eerste plaatje ‘Op het dak van de wereld’. Drie jaar later schiet de “Vlaamse nachtegaal” de hoofdvogel af. Haar single ‘Woordenloos’ vertoeft maar liefst zes maanden in de hitlijsten en behaalt goud.

Dana is nu gelanceerd. De opvolgers ‘De oude man en de zee’ en ‘Zeven regenbogen’ zijn dikke nummer 1-hits. Haar eerste vier albums – ‘Regenbogen’, ‘Mijn paradijs’, ‘Regen van geluk’ en ‘Waar is het gevoel’ – worden meermaals onderscheiden met platina. Bovendien ontvangt ze in 1997 voor de vijfde keer op rij het Gouden Oog. Een record!

Ook het buitenland loopt storm voor de populaire zangeres. Ze duikt de hitparades binnen in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Denemarken en Zweden. In Zuid-Afrika gaat de Engelstalige cd ‘ In love with you’ 90.000 keer over de toonbank.

In het begin van het nieuw millennium blijft ze platina-albums scoren. De gelijknamige tournees ‘Licht en liefde’ en ‘Unforgettable’ lokken overal in Vlaanderen en Nederland volle zalen. Ook Vorst Nationaal en het Antwerps Sportpaleis gaan plat. Dana maakt vervolgens een promotietrip naar Zuid-Afrika, waar ze optreedt voor tienduizenden laaiend enthousiaste fans.

In 2005 keert Dana Winner terug naar het theater. De vernieuwende tournee ‘Puur’ is een overdonderend succes, net als de internationale release van de cd en dvd ‘Beautiful life’. In het jaareinde volgt een reeks kerstconcerten.

2007 is een topjaar. Ze ontvangt een gouden album voor ‘Als je lacht’. Daarna verschijnt de driedubbele cd-box ‘Platinum collection’, met haar allergrootste hits. Nederland en Duitsland gaan nu volledig voor de bijl. Bij onze oosterburen staat Dana als eerste Belgische op nummer één met het liedje ‘Wenn du lachst’. En in Zuid-Afrika is ze met 350.000 verkochte albums een van de meest succesvolle vrouwelijke artiesten. In 2009 pakt de blonde diva opnieuw groots uit met de langspeler en gelijknamige tournee ‘Tussen nu en morgen’.

Ondertussen staat Dana Winner al twintig jaar op de planken. En dat viert ze met de theatershow ‘Een wereld vol verschillen’, waarin alles draait om de puurheid van haar liedjes en de schoonheid van haar stem. Want die klinkt na al die jaren beter dan ooit.

 

Dana Winner boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: exclusief, alleen monitorset
Bezetting2 personen
GenreNederlandstalig
Prijs€4.950,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dana Winner is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dana WinnerITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dana Winner ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dana Winner zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.