Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Pianiste Sascha boeken?

Wilt u Pianiste Sascha boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Pianiste Sascha vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Pianiste Sascha direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Pianiste Sascha

Sascha is een geweldige zangeres (afgestudeerd aan het Conservatorium) die zichzelf begeleidt op piano. Ze weet haar zeer gevarieerde repertoire op een geheel eigen manier te vertolken. Ze speelt de mooiste soul, jazz, pop en R&B. Een prachtige bijdrage aan de sfeer voor uw bruiloft, receptie, feest of diner! 

Al op zeer jonge leeftijd kreeg Sascha te maken met muziek. Het was haar droom om klassiek pianiste te worden. Daarna speelden vocale pop en jazz ook een steeds belangrijkere rol, dat komt tevens terug in haar repertoire. Ze heeft ruime ervaring met (achtergrond-) optredens tijdens verschillende gelegenheden zoals openingen, jubilea, huwelijken of zakelijke evenementen. 

Wilt u deze geweldige zangeres boeken voor uw receptie, bruiloft, ceremonie, diner of feest? Sascha is in te huren voor een breed scala aan evenementen. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Pianiste Sascha boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekOp aanvraag
Bezetting1 persoon
GenreAllround
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Pianiste Sascha is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Pianiste SaschaITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Pianiste Sascha ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Pianiste Sascha zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.