Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Pepernotenfabriek boeken?

Wilt u Pepernotenfabriek boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Pepernotenfabriek vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Pepernotenfabriek direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Pepernotenfabriek

Een activiteit waar zelfs Sint van smikkelt.

Kinderen vinden pepernootjes heerlijk. Des te leuker en lekkerder wordt het wanneer ze deze zelf mogen maken en worden gebakken. Terwijl de kinderen lekker bezig zijn, kunnen papa en mama natuurlijk mooi even de winkels in!

In een mooi aangeklede stand, zittend op bankjes aan lange tafels, worden hoopjes deeg eigenhandig gekneed door de kinderen en met een beetje hulp van de pieten omgetoverd tot heerlijke pepernootjes. Terwijl de pepernoten in de oven een mooi kleurtje krijgen, mogen de kinderen onder begeleiding van Roetveeg Piet hun eigen pepernotentrommeltje vouwen en versieren met allerlei soorten knutselmateriaal. De tijd vliegt voorbij. Na tien minuten mogen de pepernoten uit de oven en kunnen ze in het zelfgemaakte trommeltje. Voorzichtig hoor, ze zijn nog heet! Goed blazen voordat je lekker gaat smullen!

Veiligheid voorop: Deze actie wordt uitgevoerd vanuit een mooi aangeklede stand. De ovens staan buiten het bereik van kleine kinderhandjes.

 

Pepernotenfabriek boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur4 x 60 minuten
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreSinterklaas
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Pepernotenfabriek is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van PepernotenfabriekITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Pepernotenfabriek ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Pepernotenfabriek zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.