Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Moov Grand Prix boeken?

Wilt u Moov Grand Prix boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Moov Grand Prix vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Moov Grand Prix direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Moov Grand Prix

MOOV® is uniek constructiespeelgoed waarmee je blijft spelen! Met ringetjes, wielen, assen en andere onderdelen uit het bouwpakket bouw je de mooiste bikes, scooters, racers en nog veel meer. Zonder gereedschap, gewoon met je handen!! Model klaar? Racen maar!!

De deelnemers worden in gelijke groepen verdeeld over de 8 speelvelden met maximaal 6-7 deelnemers per veld. Na een uitleg over de constructie mogelijkheden kunnen de deelnemers 2 uur lang bouwen aan hun creatie. Daarna vindt er een Grand Prix plaats op de zelf gebouwde voortuigen. De groepen krijgen punten toebedeeld op: originaliteit en creativiteit van de bouwwerken, samenwerking en de tijd van de race.

Alle deelnemers krijgen daarna een certificaat van deelname en de winnende groep wellicht een prijs.

Maar voor altijd de eeuwige roem van MOOV Grand Prix constructor!

 

Moov Grand Prix boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreKinderentertainment
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Moov Grand Prix is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Moov Grand PrixITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Moov Grand Prix ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Moov Grand Prix zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.