Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Crazy Piano's boeken?

Wilt u Crazy Piano's boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Crazy Piano's vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Crazy Piano's direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Crazy Piano's

De Crazy Pianisten zijn nu ook te boeken voor een feest bij u op locatie. Wij hebben een Crazy Pianos setting samengesteld die op elke denkbare locatie het feest zal veranderen in een onvergetelijke happening.

Dit idee is eigenlijk ontstaan uit de vraag van onze gasten uit onze restaurant en bars. Wij kunnen nu een zelfde spectaculaire show op een bedrijfsfeest aanbieden welke u van ons gewend bent, inclusief de knalrode vleugels een drumstel met de crazy pianisten. Zelfs aan de entourage en decors is alle aandacht besteed. U waant zich echt in de pianobar. Tijdens de show zullen de pianisten de zaal volledig op hun kop zetten met diverse acts achter, op en onder de rode piano's.

 

 

Crazy Piano's boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur3 uur
TechniekM / B-set
Bezetting3 personen
GenreAllround
Prijs€ 9.975,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Crazy Piano's is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Crazy Piano'sITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Crazy Piano's ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Crazy Piano's zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.