Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Meneer en Mevrouw de Bok boeken?

Wilt u Meneer en Mevrouw de Bok boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Meneer en Mevrouw de Bok vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Meneer en Mevrouw de Bok direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Meneer en Mevrouw de Bok

Meneer en mevrouw De Bok zijn misschien wel de bekendste typetjes van André van Duin en Corry van Gorp. Dit komische duo wordt nu subliem nagedaan door Bart en Maggy.

Bart Juwett is, al bijna zijn hele leven, imitator van Andre van Duin. 

Maggy is Nederlands beste Marylin Monroe imitator. 

Samen brengen  zij Meneer en Mevrouw de Bok weer tot leven.Op zeer gedetailleerde manier en vol passie imiteren zij dit bijzondere duo.

Inzetbaar voor allerlei evenementen. Denk bijvoorbeeld aan uw receptie of personeelsfeest waar Arie en Bep graag geziene gasten zullen zijn.

In uw winkelcentrum zullen zij ook de nodige lachers op hun hand krijgen.

En zelfs voor een podium act zijn Meneer en mevrouw de bok niet schuw.

 

Meneer en Mevrouw de Bok boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
Bezetting2 personen
GenreKomedie act
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Meneer en Mevrouw de Bok is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Meneer en Mevrouw de BokITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Meneer en Mevrouw de Bok ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Meneer en Mevrouw de Bok zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.