Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Julius Jaspers boeken?

Wilt u Julius Jaspers boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Julius Jaspers vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Julius Jaspers direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Julius Jaspers

Van kinds af aan is hij al bezig met eten. Op de middelbare school kluste hij ook al bij met koken, cateringetje hier, keukentje daar, met als voorlopige top zijn ‘eigen’ restaurantje in Frankrijk, waar hij de dag na zijn eindexamen naar toe vertrok. Na terugkomst wist hij wat hij wilde, doorgaan!!.

Na ruim 10 jaar kokkerellen, winkels, catering, restaurant, beurzen, heeft hij zich 20 jaar volledig op Studio Bazar gestort, de hardware zeg maar, maar omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan heeft hij in de in de afgelopen 12 jaar 10 (!) kookboeken geschreven en 370 afleveringen van Topchef en Masterchef gepresenteerd. 

Over dat bloed gesproken, in 2014 & 2016 heeft hij samen met zijn vriend Bert van der Lede 2 restaurants geopend (Julius bar&grill en Aziatisch streetfoodrestaurant Happyhappyjoyjoy), en een 3de is in de maak!

 

Julius Jaspers boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreCulinair
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Julius Jaspers is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Julius JaspersITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Julius Jaspers ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Julius Jaspers zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.