Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Ice games boeken?

Wilt u Ice games boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Ice games vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Ice games direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Ice games

Ice games is een spectaculair nieuw concept. Met het concept kunnen kinderen vanaf ongeveer 12 de sensatie van het extreme skating op een eenvoudige en veilige manier beleven! Deze leeftijdsgroep blijkt meer geïnteresseerd te zijn in schaatsen dat meer naar de extreme sports neigt dan het ‘gewone’ schaatsen, inclusief de bijbehorende muziek, beschermers etc. 

Het is vlak, veilig is in verhouding makkelijk op- en af te bouwen en is volkomen nieuw en uniek.

De schaatsbaan is opgesteld in een  U-vorm en bevat verschillende hindernissen, zoals bijvoorbeeld een ramp waar overheen geschaatst kan worden, en kan voor een of meerdere dagen geplaatst worden.

 

Ice games boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur4 x 60 minuten
TechniekGeen techniek
Bezetting2 personen
GenreSpellen
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Ice games is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Ice gamesITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Ice games ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Ice games zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.