Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Hoogparcour op locatie boeken?

Wilt u Hoogparcour op locatie boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Hoogparcour op locatie vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Hoogparcour op locatie direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Hoogparcour op locatie

Het Klimevent is een uniek mobiel klimparcours. Het parcours bestaat uit maar liefst 8 verschillende uitdagingen zoals een looptouw, lussenbrug, zwevende piramides en nog veel meer. Challenge accepted?

Klimevent wordt een unieke en enerverende ervaring voor jong en oud. Verleg grenzen en voel de adrenaline. Je legt zelf een route af tussen verschillende obstakels en overgangen. Deze variëren in hoogte en moeilijkheidsgraad. 

Veiligheid heeft voor ITB  de hoogste prioriteit.  Onze procedures zijn TüV gecertificeerd volgens de Europese normering . Voordat er geklommen wordt nemen we alle veiligheidsregels door. Je krijgt een klimgordel aangemeten. Daarnaast krijg je instructie van een ervaren instructeur.

Technische informatie

8 hindernissen: 

• Looptouw met knotsen

• Lussenbrug

• Loopplanken met opening en trolley

• Klimplanken

• Verticaal net

• Boogbrug

• Zwevende piramides

• Palen met dwarsen 

De hindernissen hebben een lengte van ongeveer 5 meter.

 

 

Hoogparcour op locatie boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiversen mogelijkheden
TechniekGeen techniek
BezettingDiverse mogelijkheden
GenreExperience
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Hoogparcour op locatie is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Hoogparcour op locatieITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Hoogparcour op locatie ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Hoogparcour op locatie zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.