Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Hartveroverend boeken?

Wilt u Hartveroverend boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Hartveroverend vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Hartveroverend direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Hartveroverend

Dit liefdevolle duo is niet alleen goed in het veroveren van elkaars hart, maar laat ook die van het publiek harder kloppen.Met behulp van hun rode accessoires spelen ze voor u een prachtig liefdestoneel op. Deze straattheater act is zowel mobiel dan op een vaste plek in te zetten

 

Hartveroverend boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
Bezetting2 personen
GenreTheater
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Hartveroverend is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van HartveroverendITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Hartveroverend ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Hartveroverend zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.