Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Abba tribute boeken?

Wilt u Abba tribute boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Abba tribute vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Abba tribute direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Abba tribute

Terug in de tijd met ABBA Tribute met Dancing Queen, Mamma Mia en Waterloo etc. Natuurlijk met kleding uit de jaren 70 en zelfs originele zoals ABBA deze destijds droeg.

Het bijzondere van deze ABBA tribute is dat alles live wordt gespeeld en gezongen en dus geen orkestbanden die meelopen. ABBA Tribute bestaat uit 2 geschoolde zangeressen op front met daarachter 4 zeer ervaren professionele muzikanten die ook nog eens de background zang voor hun rekening nemen.

 

Abba tribute boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeluid: exclusief
Bezetting6 personen
GenreAbba
Prijs€3.950,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Abba tribute is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Abba tributeITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Abba tribute ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Abba tribute zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.