Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Lekke Band boeken?

Wilt u Lekke Band boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Lekke Band vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Lekke Band direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Lekke Band

Lekke Band boeken is één groot feestfestijn! Deze te gekke rock coverband bestaat uit vier dwaze podiumbeesten. Met invloeden van de BZB, WC Experience en Blaas of Glory toveren zij heel het publiek om tot een meezingende en meedansende massa. De vier mannen hebben allemaal maffe namen. DiKKeSnAAr pompt het dikste geluid uit zijn gitaar. Voordat de show begint, staat hij al op het podium en daar komt hij niet meer vanaf. Tilbal stuitert met zijn draadloze basgitaar heel de tent door. Als mensen proberen ‘weg te vluchten’ rent Tilbal met zijn bas naar buiten om de mensen terug in de tent te krijgen. Laars Oelrieg is de drumkoning van Lekke Band. Naast zijn geweldige drumpartijen kan hij ook nog zingen én beheerst hij de toetsen met maar één vinger! Natte Staldeur is de scherp gebekte zanger/entertainer van de band. Met zijn looks, stembereik en dansmoves maakt hij er een super show van.

Lekke Band boeken betekent waanzinnig entertainment met glimmende pakken, foute pruiken, gekke hoedjes en complete onzin. Maar de mannen brengen wel fantastische feestmuziek, rock covers en meezing medleys. De show van Lekke band zorgt ervoor dat het publiek de handen in de lucht gooit en de vloer laat schudden. Van Queen tot André Hazes en van Black Sabbath tot Lee Towers, Lekke Band is pas gelukkig als iedereen meedoet. Lekke Band is geschikt voor grote evenementen, maar ook voor een kleine kroeg. Als u Lekker Band boekt, wordt het dak er hoe dan ook af geblazen en als ze in een tent spelen zorgen ze ervoor dat er een scheur in het tentdoek komt.

 

 

Lekke Band boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur2 x 60 minuten
TechniekInprikgage
Bezetting4 personen
GenreFeest
PrijsVanaf € 1.195,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Lekke Band is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Lekke BandITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Lekke Band ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Lekke Band zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.