Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Miss Faith boeken?

Wilt u Miss Faith boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Miss Faith vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Miss Faith direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Miss Faith

Er zijn twee soorten artiesten. Je kan een artiest boeken of een entertainer. Wat heb je liever? Miss Faith heeft het allebei. Ze starten haar carrière toen ze 16 was. Toen zat ze in een populaire girlband. Ze had een druk werkschema, werd veel geboekt en had een eigene tv show.

Muziek is Miss Faith en Miss Faith is muziek. Je kunt duidelijk zien dat ze jaren lang ervaring heeft. Haar unieke mix van bekende EDM en zelf geproduceerde House is vol energie en past naadloos in iedere line-up. Beter nog, boekt u Miss Faith, boek je een ervaring, iets waar uw publiek het nog lang over zou hebben.

Miss Faith boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 90 minuten
TechniekGeluid: exclusief
Bezetting1 persoon
GenreDeep house, Dirty house
Prijs€795,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Miss Faith is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Miss FaithITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Miss Faith ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Miss Faith zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.