Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Tiësto boeken?

Wilt u Tiësto boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Tiësto vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Tiësto direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Tiësto

De muziek van Tiësto situeerde zich oorspronkelijk in het club-trance genre en het chill-out-trancegenre. De laatste jaren heeft hij zijn repertoire sterk verbreed door ook techno, minimal, house en electro te gaan draaien. Hij klinkt doorgaans vrolijk, vloeiend en sensueel enerzijds, zeer feestelijk en vol dramatiek anderzijds. Daarnaast speelt het vocale aspect een belangrijke rol in zijn werken, vooral zijn samenwerking met Sarah McLachlan en Kirsty Hawkshaw waren succesvol. Soms heeft hij ook elementen uit de klassieke muziek gebruikt, zoals voor zijn bewerking van het Adagio for Strings van de componist Samuel Barber en voor zijn track Elements of Life waarbij hij de inspiratie vond bij het klassieke stuk Sarabande van de componist G.F. Handel.

Tiësto boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 60 minuten
TechniekGeluid: exclusief
Bezetting1 persoon
GenreDance, Trance
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Tiësto is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van TiëstoITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Tiësto ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Tiësto zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.