Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Jeroen van Inkel boeken?

Wilt u Jeroen van Inkel boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Jeroen van Inkel vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Jeroen van Inkel direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Jeroen van Inkel

Jeroen van Inkel hoor je op iedere doordeweekse dag van 07.00 en 10.00 uur de met de ochtendshow Je dag is goed van omroep MAX.

Jeroen van Inkel werd geboren op 7 Juli 1961. Van kleins af aan is Jeroen al in de ban van de magie van de radio. Dus een simpele keus is gemaakt: Jeroen ging in discotheken draaien.

Wanneer op een dag een jongen naar hem komt en vraagt of hij een demo-bandje voor een piratenzender wil maken is zijn radiocarrière echt onderweg.

Tussen 1983 en 2017 maakt Van Inkel populaire radioprogramma's als Stenders & Van Inkel, Rinkeldekinkel en Het Foute Uur (o.a. 3FM, Veronica & Q Music). In 2010 ontvangt hij hiervoor de Marconi Oeuvre Award.

In januari 2018 begint voor Jeroen van Inkel een nieuw avontuur bij NPO Radio 5. Met Je dag is goed maakt Jeroen op eigen wijze de Radio 5 luisteraar wakker

Jeroen van Inkel boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 120 minuten
TechniekGeluid: exclusief
Bezetting1 persoon
Genre90's tot nu
Prijs€2.495,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Jeroen van Inkel is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Jeroen van InkelITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Jeroen van Inkel ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Jeroen van Inkel zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.