Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

AfroJack boeken?

Wilt u AfroJack boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van AfroJack vindt u hier op deze pagina.

Wilt u AfroJack direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

AfroJack

Een van 's werelds meest innovatieve en gewilde artiesten, Grammy Award-winnende producer / songwriter / DJ Afrojack, blijft grenzen verleggen die muziek in gewaagde nieuwe richtingen duwen. Sinds zijn doorbraak met de multi-platina-verkopende single 'Take Over Control', heeft de in Nederland geboren genrevoorstellende muzikant zijn productievaardigheden uitgeleend aan tracks, waaronder David Guetta's nummer één smash 'Titanium (feat.Sia)' en co-oud creëerde grote hits voor artiesten als Beyoncé, Pitbull en will.i.am.

Na 2017 met een met sterren bezaaide track 'Dirty Sexy Money', naast David Guetta, Charli XCX en Frans Montana, tot een opwindende track te hebben gebracht, heeft Afrojack een nieuw ongelooflijk jaar achter de rug, nadat hij 'Bad Company' met Dirtcaps al had laten vallen, een remix van U2's iconische 'Get Out van Your Own Way' en herenigd met David Guetta en Sia op 'Helium'. Fans over de hele wereld hebben gretig geanticipeerd op de komst van zijn nieuwste single 'Bed of Roses' (met Stanaj) die op Valentijnsdag werd uitgebracht als een geschenk voor fans.

In 2017 ondernam hij een recordbrekende 8 shows op het grootste dance-muziekfestival van Europa, Tomorrowland, dat 8 keer in slechts 5 dagen optrad, waaronder een set onder zijn 'Kapuchon'-techno-alias. Afrojack speelde ook voor meer dan 50.000 mensen op het hoofdpodium als headliner voor de openingsavond van Electric Daisy Carnival Las Vegas, waarbij hij drie onverwachte speciale gasten bracht, waaronder hiphopgroep Rae Sremmurd om enkele van hun grootste hits uit te voeren.

Afrojack heeft zich de afgelopen jaren ingezet voor de ontwikkeling van Wall Recordings, een platenlabel dat hij in 2007 lanceerde om zijn eigen muziek uit te brengen, die zich richt op het cultiveren van de loopbaan van toonaangevende elektronische artiesten en producers, zoals aanstormende zangers / songwriter Fais, die goud trof met de release van 'Hey' begin 2016, een samenwerking met Afrojack zelf.

Afrojack blijft nieuwe records maken en slaat nieuwe hoogten.

 

AfroJack boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogenlijkheden
TechniekGeluid: exclusief
Bezetting1 persoon
GenreDance, House, Party
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over AfroJack is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van AfroJackITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over AfroJack ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over AfroJack zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.