Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Cor Bakker boeken?

Wilt u Cor Bakker boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Cor Bakker vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Cor Bakker direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Cor Bakker

Cor Bakker is één van de populairste pianisten van Nederland. En dan te bedenken dat Cor radiotechniek wilde studeren. Zijn muziekleraar vroeg Louis van Dijk om zijn mening over Cor's pianospel en hij overtuigde Cor ervan dat hij naar het Conservatorium moest gaan. Na zijn studie, die hij "cum laude" haalde, ging Cor verder in Amerika bij de grote pianist Clare Fischer. Fischer heeft een grote stempel op de verdere carrière van Cor gedrukt en ook heeft Cor samen met Bert van den Brink de CD "DeClared" opgenomen als hommage aan deze grote pianist. Terug in Nederland, heeft Cor veel gewerkt met cabaretiers als Paul van Vliet en Jenny Arean. Bij de shows van Paul de Leeuw kreeg Cor grote bekendheid en vele televisie optredens volgde snel. Tijdens zijn eigen muziekprogramma "Cor & Co" heeft Cor met vele (inter)nationale topartiesten samengespeeld. Ook in het theater is Cor actief. Vele tournees met onder andere Madeline Bell, Philippe Elan, Mathilde Santing en zelfs Shirley Bassey heeft hij al op zijn naam staan. En vele grote namen zullen volgen. Cor Bakker is met diverse combo's te boeken. Van Trio tot Sextet voor de jazzy achtergrondmuziek en zelfs artiestenbegeleiding, maar ook met het grote Corkest voor artiestenbegeleiding in het poprepertoire.

 

Cor Bakker boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekInclusief vleugel en 1 techneut. Exclusief licht en geluid
Bezetting1 persoon
GenreAllround
PrijsVanaf €4.995,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Cor Bakker is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Cor BakkerITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Cor Bakker ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Cor Bakker zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.