Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Lampegastuh boeken?

Wilt u Lampegastuh boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Lampegastuh vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Lampegastuh direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Lampegastuh

Een DJ uit Den Haag en een DJ/MC uit Eindhoven, dat is de formule des feest voor Lampegastuh. Per toeval belandden de twee samen op een podium, waarna ze al gauw vaker samen de bühne beklommen. Sindsdien weten ze elke kroeg, tent, club of festival vakkundig af te breken! Dit bezeten ze eerder op WiSh Outdoor, Winter Park festival, Lakedance en tal van horecagelegenheden. Direct in hun eerste jaar wisten deze rasentertainers de award voor ‘Meest Populaire Opkomende Partyact’ binnen te hengelen.

Kortom: hoog tijd om los te gaan met Lampegastuh, en dat allemaal in de allerhoogste versnelling!

Lampegastuh boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 60 minuten
TechniekGeluid: exclusief
Bezetting3 personen
GenreAllround
Prijs€895,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Lampegastuh is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van LampegastuhITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Lampegastuh ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Lampegastuh zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.