Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Dansado & de feestneger boeken?

Wilt u Dansado & de feestneger boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Dansado & de feestneger vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Dansado & de feestneger direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Dansado & de feestneger

Bassie & Adriaan, Laurel & Hardy, Asterix & Obelix.. Zomaar een aantal illustere duo’s uit het verleden. Een rijtje waarin Dansado & De Feestmeester niet zouden misstaan. Met Dansado achter de CDJ’s en de vocale onzinsteuning van De Feestmeester wordt er 100% FEEST gegarandeerd! Met je blote billen van de glijbaan tot aan hakke-takke-boemboemstijl: de Brabantse gabbers staan voor diversiteit. In 2016 tikken ze de 240(!) shows aan, met o.a. optredens op WiSH Outdoor, Solar Weekend, Festyland maar ook in het buitenland! Afijn, check gewoon ff de video’s van Dansado & de Feestmeester, dan snap je het!

Dansado & de feestneger boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 60 minuten
TechniekGeluid: exclusief
Bezetting2 personen
GenreMoombahton, House, R&B
Prijs€ 1650,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dansado & de feestneger is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dansado & de feestnegerITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dansado & de feestneger ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dansado & de feestneger zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.