Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

De lievelings dj`s van je zusje boeken?

Wilt u De lievelings dj`s van je zusje boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De lievelings dj`s van je zusje vindt u hier op deze pagina.

Wilt u De lievelings dj`s van je zusje direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

De lievelings dj`s van je zusje

Maak je niet druk, want alle dames zijn in goede handen bij de Lievelings Dj’s van Je Zusje. Deze mannen trakteren je op een eclectische wervelwind aan hitjes, babymaking music, oude knallers en uitschieters naar alles wat hier ook maar een beetje mee te maken heeft. En dat doen ze niet bepaald onverdienstelijk. Met een overvolle agenda vliegen ze van hot naar her. Of het nou Zwarte Cross, Paaspop, Defqon1, Wish Outdoor, Lakedance of 7th Sunday is, overal maken deze toppers één grote puinhoop van de dansvloer.

Houd je zusje in de gaten, want dansen gaat ze zeker...

De lievelings dj`s van je zusje boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 60 minuten
TechniekGeluid: exclusief
Bezetting2 personen
GenreAllround
Prijs€1.395,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De lievelings dj`s van je zusje is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De lievelings dj`s van je zusjeITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De lievelings dj`s van je zusje ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De lievelings dj`s van je zusje zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.