Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Martin Garrix boeken?

Wilt u Martin Garrix boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Martin Garrix vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Martin Garrix direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Martin Garrix

Martin Garrix heet eigenlijk Martijn Garritsen (1996) en breekt halverwege 2013 op zijn 16e door met een remix voor Christina Aguilera en de hit ‘Animals’. Hij omschrijft zijn eigen stijl zelf als rauw en vol energie en hij vindt het te gek om op deze leeftijd met die sound al clubs op onder meer Ibiza aan het springen te krijgen.

Martin Garrix begint zijn carrière met de hit ‘BFAM’. Het nummer breng hij samen uit met Julian Jordan. Beide dj’s staan dan onder contract bij het dance-label Spinnin’ Records.

Christina Aguilera
Hij krijgt al vroeg de kans om Christina Aguilera onder handen te nemen. Hij maakt in 2012 een remix van haar nummer ‘Your Body’ en het verschijnt uiteindelijk op de luxe versie van het album Lotus van de Amerikaanse popzangeres.

‘Animals’
Martin Garrix breekt pas echt door met zijn eigen solo-uitgave ‘Animals’. Het nummer wordt uitgebracht in juli 2013 en wordt in verschillende Europese landen een hit. Het nummer staat ook op het album Hardwell Presents Revealed Volume 4 van collega-dj Hardwell. Het nummer ligt al tijden klaar, Martin schaaft nog veel bij op verzoek van het label.
‘Animals’ komt in november 2013 binnen op nummer 1 in de Britse hitparade. Daarmee is Martin Garrix de jongste Nederlander die ooit op nummer 1 heeft gestaan in Groot-Brittannië.

#40 in DJ Mag Top 100
In 2013 staat Martin Garrix op nummer 40 in de lijst van Beste DJ’s ter wereld van DJ Mag.

Martin Garrix boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeluid: exclusief
Bezetting1 persoon
GenreDance, Trance, House
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Martin Garrix is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Martin GarrixITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Martin Garrix ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Martin Garrix zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.