Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Ferry Koesterting boeken?

Wilt u Ferry Koesterting boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Ferry Koesterting vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Ferry Koesterting direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Ferry Koesterting

Een avond met een zingende DJ

STEL JE EENS VOOR…

Eindelijk is het zover, jouw grote feestavond en natuurlijk zijn al je vrienden, familie en leukste collega’s uitgenodigd. Om half 9 druppelt iedereen binnen en DJ Ferry verzorgt sfeervolle achtergrondmuziek. Na een uurtje zijn jullie weer een beetje bijgepraat. De drankjes beginnen te vloeien, de muziek gaat voorzichtig iets harder en de eerste danspasjes worden gezet. Dan pakt Ferry zijn microfoon, stelt zichzelf voor en heet iedereen van harte welkom,  springt achter zijn DJ Booth vandaan en mengt zich tussen het publiek en wat blijkt…Hij kan nog zingen ook! Het grote verrassingseffect, het enthousiasme en de gezellige liedjes van de zingende dj brengen al jouw gasten in de juiste feestsfeer. Daarna springt hij weer achter zijn DJ-booth en mixt de juiste dansmuziek vliegensvlug aan elkaar, gecombineerd met opzwepende presentatie. Niemand kan meer stil blijven staan en het feest is LOS! Natuurlijk zingt de zanger en dj in één tussendoor nog een paar keer gezellige nummers en heeft jong en oud het fantastisch naar hun zin! Wat een feest, variatie en gezelligheid! Dit heeft men nog nooit meegemaakt! Het is een succesvolle avond vol mooie en gekke herinneringen waar iedereen nog lang over na zal praten…

Ferry Koesterting boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeluid: exclusief
Bezetting1 persoon
GenreAllround
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Ferry Koesterting is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Ferry KoestertingITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Ferry Koesterting ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Ferry Koesterting zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.