Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Giel Beelen boeken?

Wilt u Giel Beelen boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Giel Beelen vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Giel Beelen direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Giel Beelen

Giel Beelen wordt in mei 1977 geboren in Haarlem, zijn radiocarrière begint bij Haarlem 105, waar hij als jongetje van tien het programma Truffel presenteert. Later werkt hij als geluidstechnicus bij Radio 10 en Radio Noordzee.

Zijn landelijke radiodoorbraak komt in 1997, als hij voor het eerst te horen is in de nacht van 3FM. Bij die zender presenteert hij 20 jaar lang verschillende programma’s, waarvan 12 jaar de ochtendshow. Giel heeft meerdere Marconi-awards, een Gouden RadioRing, de Zilveren reismicrofoon  en het wereldrecord radiomaken op zijn naam staan. Sinds 9 oktober 2017 presenteert Giel vol trots de Veronica Ochtendshow.

Giel Beelen boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 90 minuten
TechniekGeluid: exclusief
Bezetting1 persoon
Genre90's tot nu
Prijs€2.995,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Giel Beelen is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Giel BeelenITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Giel Beelen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Giel Beelen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.