Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Buren van de Brandweer boeken?

Wilt u Buren van de Brandweer boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Buren van de Brandweer vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Buren van de Brandweer direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Buren van de Brandweer

Uitgefikte speakers, smeulende dansvloeren en doorgebrande sneakerzolen is het enige wat nog zal worden aangetroffen na een optreden van Buren van de Brandweer. 

In 60 minuten pompen zij een vuurzee van klappers door de mengtafel. Gegarandeerde chaos en energie in een opbouwende set met eigen hits en bekende knallers!

 

Buren van de Brandweer boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 60 minuten
TechniekGeluid: exclusief
Bezetting3 personen
GenreFeest
Prijs€ 1.495,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Buren van de Brandweer is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Buren van de BrandweerITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Buren van de Brandweer ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Buren van de Brandweer zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.