Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Cooldown Cafe boeken?

Wilt u Cooldown Cafe boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Cooldown Cafe vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Cooldown Cafe direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Cooldown Cafe

De eigenaar van de Cooldown cafés was een paar dagen in Duitsland en hoorde daar het meezingen door alle Duitsers met HEEEEY BABYYY, uh ….ah… En hij dacht, hè als de Duitsers zo uit hun dak gaan met deze plaat, gaan wij het in Nederland ook eens proberen. 
Het nummer werd gemaakt, de Duitse tekst werd vervangen door een Nederlandse tekst maar toen nog de mensen om het uit te voeren. Dit moesten de barkeepers worden van The Cooldown Café, dus….een bus huren en met een groep barkeepers de studio in. 
Zo gezegd zo gedaan, de plaat werd opgenomen en het nummer werd met grote spoed uitgebracht. Eerst heel voorzichtig de top 100 in op 91 en toen kwam de opmars, mede door de enorme steun van Rob Stenders kwamen al snel de reacties op het nummer. Dit was ook te merken aan het stijgen van de plaat want van de 90 ging hij naar de 80, 60, 40, …..en toen top 10 !!! Dat de plaat zo populair ging worden had de groep nooit verwacht, maar toen hij op nummer 3 kwam in de top 100, ook nog eens de top 40 in ging, en overal gedraaid werd in de cafés en zelfs bij iedere voetbal wedstrijd door het publiek gezongen werd, werd het duidelijk:
Dit is een super hit en eentje die je over 5 jaar nog zingt. 

Cooldown heeft een spetterende show van 30 min en waar ze ook staan het is gegarandeerd feest!
Er zijn vele tours gemaakt in Australie, langs de Spaanse costa`s, Curacao en in Oostenrijk zijn ze kind aan huis. 

Zo werkt de Cooldown ook graag samen met andere artiesten. Samen met Henny Huisman werd het de vrolijke plaat: `Met z`n allen`, Met Gerard Joling, `The lion sleeps tonight` die een top-40 notering behaalde. Voor `Zomer` werd Piet Paulisma ingeschakeld. 

De act bestaat uit Danny, Frank en Angela. Hou ze in de gaten de feestbeesten van Nederland!
We love to PARTY!!!!!!

 

Cooldown Cafe boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekB-set
Bezetting3 personen
GenreFeest
Prijs€ 1.795,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Cooldown Cafe is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Cooldown CafeITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Cooldown Cafe ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Cooldown Cafe zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.