Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Flamman & Abraxas boeken?

Wilt u Flamman & Abraxas boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Flamman & Abraxas vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Flamman & Abraxas direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Flamman & Abraxas

Wist je dat Flamman & Abraxas…

…aan de basis stonden van de Nederlandse House-scene onder hun alter ego Fierce Ruling Diva, al sinds 1989 de dansvloer onveilig maken en zijn opgenomen in de documentaire Old School Renegades over de origine van de House cultuur die in premiere gaat op het Filmfestival van Rotterdam?

…alle nummers van de Party Animals hebben bedacht, gearrangeerd en geproduceerd, maar ook verantwoordelijk waren voor de radiomix van Technohead’s I Wanna Be A Hippy?

…ook het brein waren achter Double Date (de valszingende tweeling bij het Nationaal Songfestival 1999) en zelfs Patrick Jumpen?

 

 

 

Flamman & Abraxas boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 90 minuten
TechniekGeluid: Exclusief
Bezetting2 Personen
GenreHardcore / Happy Hardcore
Prijs€ 1.975,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Flamman & Abraxas is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Flamman & AbraxasITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Flamman & Abraxas ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Flamman & Abraxas zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.