Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Tony Junior boeken?

Wilt u Tony Junior boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Tony Junior vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Tony Junior direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Tony Junior

Tony Junior is een van de meest herkenbare artiesten in de hedendaagse dansmuziek. Zijn rock-'n-roll-uiterlijk, zijn geweldige live-optredens en zijn uitstekende sets laten elke menigte rocken!

Tony is vooral bekend vanwege zijn samenwerking met Tiesto, Steve Aoki, Nervo, Kura en DVBBS. 

In Nederland werd Tony een mainstream media-ster door zijn verschijning in het populaire tv-programma "Expeditie Robinson" (Survivor). Hij is sterk aanwezig op sociale media, zijn YouTube-kanaal, waar iedereen een glimp kan opvangen van de gekke wereld van deze jonge DJ, heeft al 90.000 volgers en zijn Instagram-berichten ontvangen tienduizenden likes.

In 2019 ging hij de wereld rond met shows in Tomorrowland, Ultra, Mysteryland, Marenostrum Xperience en nog veel meer.

Tony Junior boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 60 minuten
TechniekGeluid: Exclusief
Bezetting1 persoon
GenreClub, House
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Tony Junior is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Tony JuniorITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Tony Junior ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Tony Junior zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.