Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Vuurlopen boeken?

Wilt u Vuurlopen boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Vuurlopen vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Vuurlopen direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Vuurlopen

Vuurlopen is een unieke ervaring voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Een bijzondere en krachtige methode om uw verborgen kwaliteiten te ontdekken. Deelnemers doorbreken beperkende overtuigingen die hun professionele en persoonlijke ontwikkeling belemmeren. Door focus, flow en het overtuigd zijn van uw eigen kracht, loopt u moeiteloos over een pad van hete kolen (ca. 700°C). U ontdekt dat gewone mensen buitengewone en uitzonderlijke dingen kunnen doen. Niets is vergelijkbaar met de opwinding en extase die mensen ervaren als zij hun angsten en beperkende overtuigingen doorbereken. Deze ervaring van zelfverzekerdheid, zelfbewustzijn en bezieling kan elke mens of organisatie gebruiken. Vuurlopen is FUN en Functioneel. Tijdens deze ontspannen en plezierige dag krijgen mensen meer energie en drive om aan persoonlijke en gemeenschappelijke doelen te werken.

                

 

Vuurlopen boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting1 persoon
GenreSpanning
Prijsop aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Vuurlopen is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van VuurlopenITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Vuurlopen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Vuurlopen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.