Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Ice carving boeken?

Wilt u Ice carving boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Ice carving vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Ice carving direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Ice carving

De Icecarving workshops genieten inmiddels landelijke bekendheid. Vele deelnemers die aanvankelijk sceptisch waren, namen dolenthousiast en vol trots over hun ijssculptuur, afscheid van ons Icecarving team.  Ook vele organisatoren die vreesden voor een waterballet zijn inmiddels gerustgesteld. Speciaal voor smeltwater opvang worden afdoende maatregelingen getroffen waardoor we in de meest luxe locaties welkom zijn. Alle benodigdheden, denk aan tafels, beitels, handschoenen etc. worden door ons team meegenomen en opgebouwd. Uiteraard zorgen we ook voor de benodigde ijsblokken. U heeft ook geen diepvries nodig, we werken gewoon bij kamertemperatuur zowel binnen als buiten.

Ice carving boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
Bezetting2 personen
GenreWorkshop
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Ice carving is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Ice carvingITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Ice carving ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Ice carving zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.