Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Clouseau boeken?

Wilt u Clouseau boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Clouseau vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Clouseau direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Clouseau

Een goeie drie jaar na “Clouseau Danst” is Clouseau helemaal terug met hun dertiende Nederlandstalige plaat, genaamd ‘Tweesprong’. Het is een bijzonder eerlijk en emotioneel album geworden, en Koen en Kris denken oprecht dat ze nog nooit zò’n verzameling straffe songs op één album hebben gehad. En dat zeggen ze niet omdat dat vaak het klassieke promopraatje is : je voelt aan alles dat ze écht trots zijn op hun nieuwe album, misschien wel het meest trots in hun lange carrière.

Je merkt aan alles dat Clouseau deze plaat met oh zoveel goesting gemaakt heeft. De keuze alleen al van welk nummer nu al dan niet op de plaat kwam, was een werk van lange adem. Koen en Kris besloten vol in te zetten op waarachtigheid - alle songs die wat te vrijblijvend waren, tekstueel of muzikaal, verdwenen uit de lijst. En uiteindelijk zijn de mannen gestrand op 14 fantastische goeie nummers. Geweldige, volwassen popmuziek, zoals alleen Clouseau die kan maken. De ene song is inhoudelijk al wat vlotter verteerbaar dan de andere, Koen en Kris gaan de moeilijkere onderwerpen niet uit de weg, maar gaan er samen doorheen.

Dat is ook een beetje de rode draad in het album. Sommige nummers tonen hoe schoon, leuk en motiverend het leven en de liefde kunnen zijn. Andere songs tonen dan weer de minder fraaie kant van de liefde, want die kan je ook zwaar onderuit halen. Vandaar dat de keuze voor ‘Tweesprong’ als albumtitel niet onlogisch is.

Maar ondanks die verschillende paden die al dan niet bewust bewandeld worden, vinden we steevast steun bij mensen die ons nauw aan het hart liggen. En dat is niet anders bij Koen en Kris.

Die eerlijkheid, diepe vreugde en soms ook bittere ontgoocheling : al die emoties hebben hun plaats op ‘Tweesprong’.

Kris schreef samen met zijn kompaan Stefaan Fernande het overgrote deel van de songs op 'Tweesprong' en Koen leverde een paar prachtige teksten, waarvan ééntje op muziek werd gezet door oude vriend Frank Boeijen. Daarnaast heeft ook Jan Leyers een paar fijne songs aangeleverd, samen met Frank Vander linden. Het is de eerste keer dat Kris de productie volledig op zich heeft genomen en dat hoor je - Clouseau heeft zelden een plaat gemaakt die dichter bij henzelf lag dan deze.

Clouseau koppelt de release van ‘Tweesprong’ aan een uitgebreide tournee die doorheen gans Vlaanderen en Nederland reist.

‘Tweesprong’ verschijnt 8 november 2019 op CD en alle digitale platformen. Op 6 december 2019 brengen we een exclusieve vinyl oplage uit van de plaat. De pre- order staat sinds vandaag live. Samen met een nieuw nummer ‘Nog niets gezien’.

Clouseau boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting2 personen
GenreAllround
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Clouseau is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van ClouseauITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Clouseau ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Clouseau zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.