Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Zandsculpturen bouwen boeken?

Wilt u Zandsculpturen bouwen boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Zandsculpturen bouwen vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Zandsculpturen bouwen direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Zandsculpturen bouwen

 

Iedereen heeft in zijn jeugd wel eens een zandkasteel of sculpturen gebouwd. Onbelemmerd door enige voorkennis bouwde u vroeger de mooiste sculpturen op het strand. Kastelen en allerlei andere vormen rezen op uit los zand. Leef u opnieuw uit op het strand! Met teamwork en creativiteit kunt u, net als vroeger, op een onbevangen wijze vorm geven aan een onmogelijk ogende uitdaging. De deelnemers moeten creativiteit aan de dag leggen om een zo compleet mogelijke zandsculptuur te bouwen. De creaties worden digitaal vereeuwigd  en na het evenement aan de organisatie overhandigd. We kunnen eventueel de gemaakte foto direct op locatie printen om aan de deelnemers mee te geven.

Zandsculpturen bouwen boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreKunst
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Zandsculpturen bouwen is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Zandsculpturen bouwenITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Zandsculpturen bouwen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Zandsculpturen bouwen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.