Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

BMX FREE STYLE DEMOTEAM boeken?

Wilt u BMX FREE STYLE DEMOTEAM boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van BMX FREE STYLE DEMOTEAM vindt u hier op deze pagina.

Wilt u BMX FREE STYLE DEMOTEAM direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

BMX FREE STYLE DEMOTEAM

Het BMX-demoteam bestaat uit free style rijders die in de top 10 van Nederland rijden. Het team bestaat uit 3 tot 4 rijders en zijn eventueel aan te vullen met junior demo rijders. Tijdens de demonstratie regisseert en verslaat de speaker/host via het meegebrachte geluidsysteem de show. Eventueel kan het demoteam worden samengesteld uit verschillende disciplines; Inline skaters, skateboarder en stuntstepper! Standaard zullen wij 2 quarters meenemen. De quarter is een start blok/helling. De 1e quarter heeft een afmeting van 3,60x1,30 meter (bxh) en de 2e quarter 3,60x1,80 meter. In het midden zal een groot funblok worden geplaatst die voor nog meer spektakel zal zorgen. Dit kan in overleg aangepast worden!

Concreet:

*             BMX Free Style Demoteam           *             3-4 rijders

*             Host/speaker                                   *             Parcours

 

*             Geluid                                             *             3 show van 15 min.

Uitbreiding A

 

Het demopakket kan tegen een kleine meerprijs worden uitgebreid met losse lagere obstakels. Door dit toe te voegen is het parcours bruikbaar voor lokale rijders (BMX, Inline, Skateboard en Stuntsteps). Om goed en veilig gebruik te bevorderen zetten wij er een BMX begeleider bij. Deze begeleider houdt de veiligheid op de baan in de gaten en geeft tips en ondersteuning indien gewenst.

Uitbreiding B

Wij kunnen tevens voor BMX fietsen en bescherming zorgen. Wanneer dit wordt afgenomen kan er een clinic worden gegeven aan de liefhebbers. (Maximaal 15 fietsen beschikbaar)

 

Aandachtspunten / benodigdheden

·         Als de baan en obstakels nat zijn (vanwege weersomstandigheden) is het onverantwoord om de fietsers te laten rijden. Slecht weer is het risico van de opdrachtgever.

·         Vrije ruimte van minimaal 30 x 10 meter met harde ondergrond

·         Ruimte afgezet met dranghekken eventueel in combinatie met afzetlint.

·         Stroompunt van 1 x 16 amp/ 220 volt

BMX FREE STYLE DEMOTEAM boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting2 personen
GenreActief
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over BMX FREE STYLE DEMOTEAM is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van BMX FREE STYLE DEMOTEAMITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over BMX FREE STYLE DEMOTEAM ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over BMX FREE STYLE DEMOTEAM zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.