Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Rope skipping boeken?

Wilt u Rope skipping boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Rope skipping vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Rope skipping direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Rope skipping

Rope skipping is een sport die oorspronkelijk ontstaan is in de Verenigde Staten. Richard Cendali was een American Football-player en trainde extra voor zijn conditie. Hiervoor ging hij touwtjespringen. Al snel vond hij het niet uitdagend genoeg meer en verzon hij verschillende trucs die je ook met het touw kon doen. Er zijn inmiddels veel verschillende onderdelen in de sport rope skipping. Het is een wedstrijdsport die je zowel individueel als in een team kan doen. De 2 basisonderdelen zijn Speed en Freestyle, oftewel: snelheid en de vrije oefening. In het demonstratieteam zult u vooral kennismaken met de Freestyle onderdelen van rope skipping waaronder:

Single Rope: iedereen springt met zijn/haar eigen touw trucs, dit gebeurt synchroon en op muziek.

Long Rope: 2 draaiers draaien met 1 touw en een of meer springers springt hierin.

Double Dutch: 2 draaiers draaien met 2 touwen (alternerend) en hierin wordt gesprongen. Je kan met een beetje creativiteit veel verschillende varianten maken van double Dutch.

Chinese Wheels: 2 of meer springers houden elkaars touw vast en springen om en om over zijn/haar eigen touw en het touw van de ander

Rope skipping boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting1 persoon
GenreWorkshop
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Rope skipping is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Rope skippingITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Rope skipping ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Rope skipping zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.