Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Breaking B-boying boeken?

Wilt u Breaking B-boying boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Breaking B-boying vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Breaking B-boying direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Breaking B-boying

Breakdance, ook wel bekend als breaking of b-boying, is een moderne dansstijl die zich vooral naar de hiphop cultuur toe typeert. De belangrijkste elementen van het breakdansen zijn het hebben van een eigen stijl, originaliteit en expressie. De bewegingen die gemaakt worden zijn zeer intensieve, hevige draaibewegingen en snelle stappen. Tijdens deze workshop leren de deelnemers, op een leuke en laagdrempelige manier, de basistechnieken van het breakdansen. We behandelen verschillende bewegingen, op moderne muziek, die uiteindelijk een hele dans zullen vormen die op een “coole” manier met de hele groep uitgevoerd kan worden!

Breaking B-boying boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting1 persoon
GenreWorkshop
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Breaking B-boying is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Breaking B-boyingITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Breaking B-boying ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Breaking B-boying zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.