Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Christoff boeken?

Wilt u Christoff boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Christoff vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Christoff direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Christoff

Christoff boeken voor uw bedrijfsfeest of evenement? Christoff maakt feest!

Op 12-jarige leeftijd nam Christoff zanglessen en zong hij in het kerkkoor van Hemelrijk. Op zijn vijftiende deed hij mee aan het VTM-programma Soundmixshow met het nummer Voor jou van Luc Steeno. In 1993 nam hij deel aan de Belgische preselectie voor Eurosong, met het nummer Zend een S.O.S.. In 2002 deed hij weer mee met Op naar de top. Christoff volgde tot zijn zestiende jaar onderwijs aan het IKSO van Denderleeuw.

Op 10 december 2011 werd hij in het populaire genre verkozen tot artiest van het jaar in Vlaanderen tijdens de Music Industry Awards 2011.

Zijn zus Lindsey is ook zangeres en brengt soms duetten met Christoff.

 

Christoff boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 40 minuten
TechniekGeluid: exclusief, alleen monitorset
Bezetting1 persoon
GenreNederlandstalig, Vlaams
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Christoff is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van ChristoffITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Christoff ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Christoff zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.