Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Bobsleebaan op locatie boeken?

Wilt u Bobsleebaan op locatie boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Bobsleebaan op locatie vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Bobsleebaan op locatie direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Bobsleebaan op locatie

Met deze Bobsleebaan kunnen wij u een heuse ‘afdaling’ in Nederland aanbieden. Wij beschikken over een unieke attractie, te weten een 70 meter lange bobsleebaan. Dit is de enige mobiele baan in de wereld waarbij met hoogteverschil wordt gestart. Er wordt gestart op een hoogte van 3.5 meter, waarbij een snelheid van maximaal 40 kilometer per uur kan worden behaald. De bobslee wordt geremd d.m.v. een 6.5 meter hoge remtoren en door een remsysteem in de bob. De bobslee schiet naar het startgedeelte met behulp van elastieken. Naast twee- en viermansbob is de baan ook geschikt voor skeleton. Verder is de baan uitgerust met tijdwaarneming, veiligheidsmaatregelen en goedgekeurde helmen. Onze mensen zijn verantwoordelijk voor de professionele begeleiding van de clinics. Naast het geven van technische aanwijzingen en startdemonstraties is teambuilding een van de belangrijkste aandachtspunten.

 

Reclame uitingen

Een bijkomstigheid is dat er rondom de bobsleebaan veel mogelijkheden zijn tot reclame uitingen. Tijdens het evenement zijn de zijkanten van de baan afgesloten door middel van grote witte zeilen. Over deze zeilen kunnen spandoeken, vlaggen en ander reclamemateriaal worden gehangen.

 

Configuratie :

- Het opbouwen en afbreken van de baan

- Professionele begeleiding gedurende de clinics 

- Transport op & afbouw (opbouw 2 dagen)

- Tijdwaarneming 

- Goed gekeurd materiaal zoals; helmen, bobsleeën (zowel 2-mans als 4-mans) en een skeleton.

- Kinderen vanaf 12 jaar

 

Technische specificaties:

Lengte: 68   Meter

Breed: 2,5 Meter

Hoogste Punt:   7  Meter

 

Bobsleebaan op locatie boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekInclusief
Bezetting6-8 personen
GenreActief
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Bobsleebaan op locatie is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Bobsleebaan op locatieITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Bobsleebaan op locatie ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Bobsleebaan op locatie zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.