Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Flyboardclinic boeken?

Wilt u Flyboardclinic boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Flyboardclinic vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Flyboardclinic direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Flyboardclinic

Flyboarden doe je met een flyboard, die wordt aangedreven door een speciale jetski (een waverunner). Het Zapata Flyboard, genoemd naar de bedenker Franky Zapata, bestaat uit een paar wakeboardschoenen op een board, met daarin kleine motoren. Ook je armen zijn bevestigd aan twee waterstralen. Voor de aandrijving bevestigde de Franse jetski-kampioen een brandweerslang tussen het board en de waverunner, zodat er onder hoge druk water door de slang geperst kan worden. Wanneer de waverunner gas geeft, wordt het water door de slang geperst. Je schiet omhoog en “vliegt” over het water. Bij flyboarden draait het om waterkracht. Door die enorme kracht word je omhoog gestuwd en zweef je boven het water. Daarna is het de bedoeling dat je je evenwicht bewaart zodat je blijft ‘vliegen’.

Wie kan leren flyboarden?

Flyboarden is niet alleen geschikt voor durfals en avonturiers. Flyboarden is voor iedereen boven de veertien jaar en onder de 100 kilo mogelijk, voor iedereen die het heerlijk lijkt een paar meter boven het water te vliegen! De instructeurs begeleiden de workshop professioneel en volgens een protocol. Het is niet lastig te leren. Een beetje lef, motoriek en kracht, daar gaat het om. Haast iedereen kan binnen een kwartier op het board staan. De workshop is voor zowel kinderen als volwassenen gegeven. Kinderen, maar ook oudere mensen konden binnen een kwartier op het board staan. Het is dus voor jong en oud. 

 

Flyboardclinic boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreActief
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Flyboardclinic is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van FlyboardclinicITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Flyboardclinic ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Flyboardclinic zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.