Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Chris Hordijk boeken?

Wilt u Chris Hordijk boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Chris Hordijk vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Chris Hordijk direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Chris Hordijk

In The Voice of Holland ontdekt Nederland in Chris Hordijk een geweldige zanger. Maar ook Chris ontdekt zichzelf pas écht in The Voice. Zijn huidige succes maakt dat hij inmiddels een stuk zekerder is geworden van zijn zaak, stelt Chris. “Ik merk dat ik iets kan wat veel mensen leuk vinden en daar haal ik kracht en zelfverzekerdheid uit. Ik wil nu doorpakken en me op mijn muziek gaan richten, want dit is wat ik wil. Ik hoef niet op televisie te komen, hoef er ook niet rijk van te worden, als ik maar muziek kan maken. Als je daar eenmaal van hebt geproefd, zoals ik de laatste maanden heb gedaan, wil je niet anders meer.”

Chris is daarom met heel zijn hart aan het optreden geslagen en hoopt bovendien snel eigen muziek uit te brengen. “Om nog makkelijker liedjes te kunnen schrijven leer ik mezelf daarom gitaar spelen,” zegt hij. “Ieder vrij moment van de dag pak ik dat ding om te oefenen. Nu moet ik nog met ideeën naar vrienden die het dan me voor me spelen, straks kan ik het lekker zelf. Met de liedjes die ik ga maken sta ik straks het liefst in kleine kroegen, als het even kan met een band achter me. In de kleine zaaltjes, waar je veel contact maakt met de mensen die speciaal voor jou komen. Je weet tijdens zulke intieme concerten namelijk voor wie je zingt en die interactie vind ik heerlijk.”

 

Chris Hordijk boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: inclusief tot 800 personen
Bezetting1 persoon
GenrePop
Prijs€2.975,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Chris Hordijk is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Chris HordijkITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Chris Hordijk ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Chris Hordijk zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.