Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Drone Racing boeken?

Wilt u Drone Racing boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Drone Racing vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Drone Racing direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Drone Racing

Deze drones zijn extra veilig vanwege hun zachte rand. U kunt ervoor kiezen om bezoekers van uw event zelf met de drone te laten vliegen of een echte drone race te organiseren. Hiervoor kunnen we een parcours opbouwen en is voldoende veilige ruimte noodzakelijk. Laat uw bezoekers tegen de klok racen en onderling bepalen wie de snelste en handigste dronepiloot is. Voor velen zal het de eerste keer zijn dat ze zelf een drone mogen besturen en dat is een ervaring die ze nog lang bij zal blijven. Onze begeleiders zorgen voor een veilig en efficiënt event zodat zoveel mogelijk mensen de drones kunnen ervaren. Maar ook voor publiek is de drone race een echte trekker.

Drone Racing boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur4 x 60 minuten
TechniekInclusief
Bezetting1 persoon
GenreActief
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Drone Racing is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Drone RacingITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Drone Racing ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Drone Racing zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.