Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

DJ battle boeken?

Wilt u DJ battle boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van DJ battle vindt u hier op deze pagina.

Wilt u DJ battle direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

DJ battle

In samenwerking met Hercules hebben we een geheel nieuw concept met een 3-tal stoere DJ-booths ontwikkeld.  Op uw evenement kunnen jongeren onder begeleiding gaan beatmixen, beatmatchen en gebruik van effecten.  (Dit is het gelijk laten lopen van 2 verschillende nummers in de maat, zodat het als 1 geheel gaat klinken). De deelnemers zullen tegen elkaar gaan battlen. Na een korte uitleg gaan we gelijk aan de slag achter de draaitafels! De uitdaging is het gelijk laten lopen van 2 verschillende nummers in de maat, zodat het als 1 geheel gaat klinken. Dit wordt ook wel beatmixen / beatmatchen genoemd. Verder gaan we het hebben over: Muziekkeuze, opbouw van de set, verschillende stijlen, toonsoorten en het gebruik van effecten. 


 

DJ battle boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting1 persoon
GenreKinderentertainment
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over DJ battle is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van DJ battleITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over DJ battle ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over DJ battle zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.