Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Yonina boeken?

Wilt u Yonina boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Yonina vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Yonina direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Yonina

In Amerika geboren uit Libanese ouders, is Yonina afgestudeerd aan de befaamde 'School of Performing Arts' in New York (bekend van de tv-serie FAME) en heeft een dansopleiding afgerond bij de 'Martha Graham Dance Company'.

Vanaf haar vijfde jaar studeerde Yonina oriëntaalse buikdans. Ze is doctorandus in de wiskunde en de psychologie, schrijfster van boeken en een ervaren danslerares.

In Amsterdam heeft zij een dansschool voor oriëntaalse dans opgezet. Daarmee introduceerde zij in Nederland de oriëntaalse buikdans als kunstvorm, waardoor deze dansvorm hier te lande een grote populariteit heeft gekregen.

Yonina heeft als buikdanseres succesvolle tournees gemaakt door de Verenigde Staten, het Midden-Oosten en Europa. Ze is een bekend artieste van de televisie, o.a. door gastoptredens bij Ron Brandsteder, André van Duin, Peter Jan Rens, Robert ten Brink, Paul de Leeuw en in het buitenland bij RAI UNO en de BBC.

Yonina oogst met haar optredens grote waardering bij een breed publiek, onder wie ook vele bekende Nederlanders. Sportmensen, politici, wetenschappers en leden van het Koninklijk Huis, als Prins Willem Alexander hebben enthousiast met Yonina meegedanst.

Een witte roos draagt haar naam en er is ook een prachtige tulp en orchidee naar haar genoemd, waarmee ze zeer vereerd is.

 

Yonina boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreDanseres
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Yonina is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van YoninaITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Yonina ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Yonina zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.