Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

The Showbusters boeken?

Wilt u The Showbusters boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van The Showbusters vindt u hier op deze pagina.

Wilt u The Showbusters direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

The Showbusters

Op zoek naar een nieuwe act, ontstond in 1993 uit de originele ideeën van Johan Bouquet het dynamische duo “The Showbusters”.

In 1990 stond Johan in de finale van Hennie Huisman’s Soundmixshow als de zanger van Simply Red. Daarnaast verdiende hij al jaren zijn sporen in diverse popgroepen als Redpoint, Blue Star en Penthouse. Opvallend zijn de uitmuntende imitaties die Johan met zijn Stem kan maken van onder meer Pavarotti, Paul de Leeuw, Helmut Lotti en André Hazes.

Johan Bouquet wilde een unieke show starten waarbij diverse acts met veel humor centraal staan en er toch liever live werd gezongen. Na een aantal jaren zoeken vond hij uiteindelijk de perfecte formatie, het dynamische duo “The Showbusters”.

De juiste man om dit duo mee te vormen is Jacques Kloes.

Velen kennen hem nog als zanger van de legendarische formatie “The Dizzy Man’s Band”, waarvoor Jaques als componist vele top-10 hits maakte, waaronder “Matter of Facts, “The Show” en “The Opera”.Ook wist Jacques als solozanger vele vaderlandse hitlijsten te bestijgen.

Grease
In deze ludieke act ziet u ze herleven. John Travolta en Olivia Newton-John. Vooral de dans capaciteiten van Olivia zijn verbluffend.


Met een indrukwekkend intro start de act met het nummer Caruso van Pavarotti gevolgd door Helmut Lotti’s Funiculi Funicula, de medley wordt afgesloten met het Slavenkoor.

Pavarotti Act

Everybody Needs Somebody
The Blues Brothers, een swingend geheel tijdens het optreden van “The Showbusters”.

Meatloaf Act
Het wereldberoemde nummer “Paradise by the dashboardlight”. Een komische vertolking met Jacques Kloes als Meatloaf en Johan Bouquet als Ma Flodder.

The Showbusters boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekOp aanvraag
Bezetting2 personen
GenreAllround
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over The Showbusters is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van The ShowbustersITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over The Showbusters ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over The Showbusters zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.