Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Charly Luske boeken?

Wilt u Charly Luske boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Charly Luske vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Charly Luske direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Charly Luske

Na Boyband volgden er meerdere musicals. Vanaf 2002 speelt Charly Luske in diverse producties, waaronder 'Turks Fruit' en 'The Wiz'. In 2003 krijgt hij met Tanja zijn eerste zoon, Billy. Begin 2004 maakt hij een uitstapje naar het Nationaal Songfestival om uiteindelijk weer terug te keren naar musical. In 2007 krijgt hij de hoofdrol in de Duitse versie van de Queen musical 'We Will Rock You'. Anderhalf jaar pendelt hij tussen de Musical Dome in Keulen (Duitsland) en zijn thuis in Nederland. Charly Luske trouwt met Tanja en komt terug naar Nederland om rollen te spelen in de klassieker 'Op Hoop Van Zegen' en de 'Full Monty' en uiteindelijk ook hier in Nederland in 'We Will Rock You' verschillende rollen voor zijn rekening te nemen. Intussen worden ook op TV diverse uitstapjes gemaakt. Zo speelt hij in 'Zoop', 'Meiden van De Wit' en 'Costa' en wordt hij als presentator gevraagd voor o.a. 'Het Beste Idee van Nederland' en 'De Leukste Thuisvideo's'. Toch ligt zijn hart primair bij muziek: hij schrijft, componeert en treedt op.

Hoewel hij zijn musicalrollen heel duidelijk op muziek had geselecteerd begon het toch steeds meer te jeuken om weer met allerlei bandjes en in diverse formaties de poppodia te beklimmen. Zijn musical carrière heeft Charly Luske dan ook even op een laag pitje gezet om een gooi te doen naar een carrière in de muziek waar op dit moment zijn belangrijkste focus ligt.

Charly Luske was dé favoriet van de tweede editie van The voice of Holland tot en met de halve finale waardoor hij bekend is geworden bij het grote publiek. Charly Luske is nu te boeken voor een indrukwekkend tape optreden met gitarist of optreden met live band, waarbij hij diverse hits ten gehore brengt.

 

Charly Luske boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekIncl. Monitor set
Bezetting1 persoon
GenrePop
Prijs€ 3.495,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Charly Luske is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Charly LuskeITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Charly Luske ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Charly Luske zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.