Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Buurman & Buurman boeken?

Wilt u Buurman & Buurman boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Buurman & Buurman vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Buurman & Buurman direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Buurman & Buurman

Wie kent ze niet? Het beroemde humoristische klusduo, bijna elke dag te zien bij de VPRO!

U kunt ze nu ook in het echt te ontmoeten en te zien in hun eigen show! Deze verfrissende en hippe kindershow zit vol dans en interactie, met populaire liedjes van dit moment. Op een grappige manier gaat er zoals altijd van alles mis als de  buurmannen klussen, maar gelukkig vinden ze overal een oplossing voor. “Ai je to!” Na een knallend einde van deze half uur durende show, mogen alle kinderen en volwassenen Buurman & Buurman een handje geven, knuffelen en op de foto.

 

Buurman & Buurman boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
BezettingDiverse mogelijkheden
GenreKinderentertainment
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Buurman & Buurman is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Buurman & BuurmanITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Buurman & Buurman ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Buurman & Buurman zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.