Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

De Teletubbies boeken?

Wilt u De Teletubbies boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De Teletubbies vindt u hier op deze pagina.

Wilt u De Teletubbies direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

De Teletubbies

De Teletubbies zijn terug!

De meest iconische en invloedrijke kinderserie van de afgelopen twintig jaar, is terug als de gloednieuwe serie! Met de lieve Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa en Po, stuiteren de Teletubbies terug op de Nederlandse televisie.

De nieuwe serie beschikt over dezelfde geliefde personages en styling als de oude series, maar is visueel verbeterd, waardoor het een fris, kleurrijk en eigentijdse look en feel heeft van één van ’s werelds meest geliefde kinderserie. De Teletubbies zijn voor de nieuwe generatie kinderen en hun families!

 

De Teletubbies boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
BezettingDiverse mogelijkheden
GenreKinderentertainment
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De Teletubbies is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De TeletubbiesITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De Teletubbies ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De Teletubbies zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.